Tanjung Priok, Tanjung Priok, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tanjung Priok
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Lor
Kacamatan Tanjung Priok
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -



Tanjung Priok iku kalurahan ing kacamatan Tanjung Priok, Jakarta Lor, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.