Selong, Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Selong
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Kebayoran Baru
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -

Selong iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 12110 lan kodhe wewengkon 31.71.060.008. Kalurahan iki kang ndunungi cacahé... jiwa lan jembar wewengkon... km2.

Wates wewengkon[besut | besut sumber]

ing sisih lor karo: Kalurahan Senayan
ing sisih kidul karo: Kalurahan Melawai
ing sisih kulon karo: Kalurahan Gunung
ing sisih wétan karo: Kalurahan Rawa Barat