Kramat Pela, Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kramat Pela
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Baru
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Kramat Pela iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 12130 lan kodhe wewengkon 31.71.060.006. Kalurahan iki kang ndunungi cacahé 19.287 jiwa lan jembar wewengkon... km2.

Wates wewengkon[besut | besut sumber]

Kalurahan iki wewatesan karo Dl. Kyai Maja lan Kalurahan Gunung ing sisih lor, Kali Grogol Wewengkon Kacamatan Kebayoran Lama ing sisih kulon, Dl. Panglima Polim lan Kalurahan Melawai ing sisih wétan lan Dl. Pela, Kalurahan Gandaria Utara lan Kalurahan Pulo ing sisih kidul.