Cilandhak Kulon, Cilandhak, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cilandhak Kulon
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Cilandhak
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Cilandhak Kulon utawa Cilandak Barat iku kalurahan ing kacamatan Cilandhak, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.