Pondhok Labu, Cilandhak, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pndhok Labu
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Cilandhak
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Pondhok Labu utawa Pondok Labu iku kalurahan ing kacamatan Cilandhak (Cilandak), Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.