Pondhok Labu, Cilandhak, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pndhok Labu
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanCilandhak
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Pondhok Labu utawa Pondok Labu iku kalurahan ing kacamatan Cilandhak (Cilandak), Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.