Tegal Parang, Mampang Prapatan, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tegal Parang
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanMampang Prapatan
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Tegal Parang iku kalurahan ing kacamatan Mampang Prapatan, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.