Karèt Semanggi, Setiabudi, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Karèt Semanggi
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Setiabudi
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Karèt Semanggi iku kalurahan ing kacamatan Setiabudi, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.