Melawai, Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Melawai
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Baru
Jembar1,253 km2.
Cacah padunung3.918 jiwa
Kapadhetan-

Melawai iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 12160 lan kodhe wewengkon 31.71.060.005. Kalurahan iki kang ndunungi cacahé 3.918 jiwa lan jembar wewengkon 1,253 km2.

Kalurahan iki wewatesan karo Kalurahan Selong ing sisih lor, Kalurahan Kramat Pela ing sisih kulon, Kalurahan Petogogan ing sisih wétan lan Kalurahan Pulo ing siaih kidul.