Grogol Kidul, Kebayoran Lama, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Grogol Kidul
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Lama
Jembar- km2.
Cacah padunung- jiwa
Kapadhetan-

Grogol Kidul (Grogol Selatan), iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos 12220 lan kodhe wewengkon 31.71.050.005. Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.