Lèntèng Agung, Jagakarsa, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lèntèng Agung
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Jagakarsa
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Lèntèng Agung utawa Lenteng Agung iku kalurahan ing kacamatan Jagakarsa, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos 12530. Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.