Lèntèng Agung, Jagakarsa, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lèntèng Agung
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanJagakarsa
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Lèntèng Agung utawa Lenteng Agung iku kalurahan ing kacamatan Jagakarsa, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos 12530. Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.