Kebon Baru, Tebet, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebon Baru
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanTebet
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Kebon Baru iku kalurahan ing kacamatan Tebet, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.