Rawa Jati, Pancoran, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rawa Jati
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Pancoran
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Rawa Jati iku kalurahan ing kacamatan Pancoran, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.