Cipulir, Kebayoran Lama, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cipulir
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Kebayoran Lama
Jembar 1,95 km2.
Cacah padunung 29.041 jiwa
Kapadhetan -

Cipulir iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos 12230 lan kodhe wewengkon 31.71.050.004. Kalurahan iki kang ndunungi cacahé 29.041 jiwa lan jembar wewengkon 1,95 km2.

ing sisih lor karo: Kalurahan Grogol Kidul diwatesi déning Dalan Kangkung
ing sisih kidul karo: Kalurahan Kebayoran Lama Kidul diwatesi déning Dalan Peninggaran Timur lan Barat
ing sisih kulon karo: Kalurahan Ulujami diwatesi déning Kali Pasanggrahan
ing sisih wétan karo: Kalurahan Grogol Kidul diwatesi Dalan Kebayoran Lama Raya lan Kalurahan Kebayoran Lama Lor déning Pasar Kebayoran Lama

Sawetara angkudan umum kang liwat wewengkon iki antarané :

  • M09 Kebayoran Lama - Permata Hijau - Tanah Abang
  • M09A Kebayoran Lama - Kampung Baru - Tanah Abang
  • APB01 Kebayoran Lama - Kemandoran
  • C01 Ciledug - Kebayoran Lama
  • C05 Pondok Aren - Kebayoran Lama (Liwat Ulujami)
  • C12 Pondok Aren - Kebayoran Lama (Liwat Cipadu)
  • D01 Kebayoran lama - Ciputat
  • S03 Kebayoran Lama - Pondok Labu
  • S07 Pondok Aren - Kebayoran Lama (Liwat Cipadu)
  • S69 Ciledug - Blok M
  • S70 Joglo - Blok M
  • S78 Cidodol - Blok M (wiwit taun 2010 ora operasi manèh)
  • 614 Cipulir - Pasar Minggu
  • M48 Cipulir - Kalideres
  • Bianglala 44 Ciledug - Senen