Gandaria Kidul, Cilandhak, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gandaria Kidul
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanCilandhak
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Gandaria Kidul utawa Gandaria Selatan iku kalurahan ing kacamatan Cilandhak, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.