Pulo, Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Baru
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Pulo iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos 12160 lan kodhe wewengkon 31.71.060.003. Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.