Pondhok Pinang, Kebayoran Lama, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pondhok Pinang
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Lama
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Pondhok Pinang (Grogol Utara), iku kalurahan ing kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos 12210 lan kodhe wewengkon 31.71.050.006. Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.