Klèndher, Durèn Sawit, Jakarta Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Klèndher
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Wétan
Kacamatan Durèn Sawit
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Klèndher iku kalurahan ing kacamatan Durèn Sawit, Jakarta Wétan, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.