Pondhok Kopi, Durèn Sawit, Jakarta Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pondhok Kopi
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Wétan
KacamatanDurèn Sawit
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Pondhok Kopi iku kalurahan ing kacamatan Durèn Sawit, Jakarta Wétan, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.