Pondhok Kelapa, Durèn Sawit, Jakarta Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pondhok Kelapa
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Wétan
Kacamatan Durèn Sawit
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Pondhok Kelapa iku kalurahan ing kacamatan Durèn Sawit, Jakarta Wétan, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.