Paus Stephanus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Stephen IV

Paus Stephanus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (816-817).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paskalis I