Paus Stephanus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stephen IV

Paus Stephanus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (816-817).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paskalis I