Paus Stephanus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Stephen IV

Paus Stephanus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (816-817).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paskalis I