Paus Paskalis I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Paskalis I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (817-824).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]