Paus Leo III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Santo Leo III
Leo III.jpg
Installed 26 Dhésèmber 795
Term ended 12 Juni 816
Sadurungé Adrianus I
Diterusaké Stefanus IV
Personal details
Jeneng lair boten dipunkawruhi
Lair boten dipunkawruhi
Pati 12 Juni 816
Other popes named Leo

Paus Leo III (???-12 Juni 816) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 26 Dhésèmber 795 dumugi 12 Juni 816.


Dipunrumiyini
déning:
Adrianus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Stefanus IV