26 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

26 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 360 utawi 361 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

25 Dhésèmber-26 Dhésèmber-27 Dhésèmber