26 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

26 Desember punika, dinten ingkang kaping 360 utawi 361 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

25 Desember - 26 Desember - 27 Desember