25 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

25 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Dhésèmber-25 Dhésèmber-26 Dhésèmber