25 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Dhésèmber-25 Dhésèmber-26 Dhésèmber