24 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

24 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 358 utawi 359 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Dhésèmber-24 Dhésèmber-25 Dhésèmber