Mao Zedong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Mao Zedong (aksara Hanzi tradhisional 毛澤東, aksara Hanzi gampang 毛泽东) iku pulitikus saka nagara Tiongkok. Dhèwèké wong kuminis sing ngadegaké Républik Rakyat Tiongkok ing 1949.

Links[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.