Mao Zedong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mao Zedong (aksara Hanzi tradhisional 毛澤東, aksara Hanzi gampang 毛泽东) iku politikus saka nagara Tiongkok. Dhèwèké wong komunis sing ngadegaké Républik Rakyat Tiongkok ing 1949.

Links[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.