Mao Zedong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mao Zedong (1959)

Mao Zedong (aksara Hanzi tradhisional 毛澤東, aksara Hanzi gampang 毛泽东) iku pulitikus saka nagara Tiongkok. Dhèwèké wong kuminis sing ngadegaké Républik Rakyat Cina ing 1949.

Links[besut | besut sumber]