27 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Juni punika dinten ingkang kaping 178 utawi 179 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 Juni – 27 Juni – 28 Juni