27 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Juni punika, dinten ingkang kaping 178 utawi 179 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

26 Juni – 27 Juni – 28 Juni