Satelit alami

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Satelit alami ya iku benda-benda luar angkasa ora gawéane manungsa sing ngorbit mubengi planet utawa benda lia sing luih gedhe saka benda iku dewe,kayata bulan ya iku satelit alami Bumi. sebenere terminologi iki uga bisa kanggo planet kang mubengi salah sijine bintang. utawa uga bintang kang mubengi pusating galaksi, ananging jarang dikanggokake. Bumi iku sebenere kelebu satelit alami Matahari.

Satelit gawéan ya iku barang gawéan manungsa kang mubengi benda lia kayata satelit palapa kang mubengi Bumi

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Satelit_alami&oldid=966178"