Moskwa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Moskwa ing Éropah

Moskwa (basa Rusia Москва́ Moskva) iku kutha krajané nagara Rusia. Kutha iki nduwé padunung 13,2 yuta jiwa lan jembaré ana 1.081 km². Moskwa sadurungé dadi kutha krajan Fédherasi Rusia, tau dadi kutha krajan Uni Sovyèt lan Kadipatèn Agung Muskovy.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

Cithakan:Kutha krajan ing Éropah

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moskwa&oldid=972724"