Moskou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Moskwa)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Moskou ing Éropa

Moskou (basa Ruslan Москва́ Moskva) iku kutha krajané nagara Ruslan. Kutha iki nduwé padunung 13,2 yuta jiwa lan jembaré ana 1.081 km². Moskou sadurungé dadi kutha krajan Fédherasi Ruslan, tau dadi kutha krajan Uni Sovyèt lan Kadipatèn Agung Muskovy.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kutha krajan ing Éropa