Moskwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Moskwa ing Éropah

Moskwa (basa Rusia Москва́ Moskva) iku kutha krajané nagara Rusia. Kutha iki nduwé padunung 13,2 yuta jiwa lan jembaré ana 1.081 km². Moskwa sadurungé dadi kutha krajan Fédherasi Rusia, tau dadi kutha krajan Uni Sovyèt lan Kadipatèn Agung Muskovy.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moskwa&oldid=1108131"