Moskwa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi Moskwa ing Éropah

Moskwa (basa Rusia Москва́ Moskva) iku kutha krajané nagara Rusia. Kutha iki nduwé padunung 13,2 yuta jiwa lan jembaré ana 1.081 km². Moskwa sadurungé dadi kutha krajan Fédherasi Rusia, tau dadi kutha krajan Uni Sovyèt lan Kadipatèn Agung Muskovy.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

Cithakan:Kutha krajan ing Éropah

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moskwa&oldid=972724"