Moskwa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Moskwa ing Éropah

Moskwa (basa Rusia Москва́ Moskva) iku ibu kuthané negara Rusia. Kutha iki nduwé pedunung 13,2 yuta jiwa lan jembaré ana 1.081 km². Moskwa sadurungé dadi ibu kutha Fédherasi Rusia, tau dadi ibu kutha Uni Sovyèt lan Kadipatèn Agung Muskovy.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moskwa&oldid=812313"