Moskou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Moskwa)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Moskou ing Éropah

Moskou (basa Rusia Москва́ Moskva) iku kutha krajané nagara Rusia. Kutha iki nduwé padunung 13,2 yuta jiwa lan jembaré ana 1.081 km². Moskou sadurungé dadi kutha krajan Fédherasi Rusia, tau dadi kutha krajan Uni Sovyèt lan Kadipatèn Agung Muskovy.

Pranala njaba[besut | besut sumber]