James Earl Ray

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
James Earl Ray

James Earl Ray (lair ing Alton, 10 Maret 1928 – pati di Nashville, 23 April 1998 ing yuswa 70 taun) iku durjana Amérika Sarékat katurunan Irlandia, sing didakwa mrejaya Martin Luther King, Jr. ing tanggal 4 April 1968, 5 taun sawisé pidatoné sing misuwur I Have a Dream ing taun 1963.

James Earl Ray divonis ukuman 99 taun pakunjaran awit saka kedadéyan mau.

Rujukan[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=James_Earl_Ray&oldid=1088790"