James Earl Ray

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
James Earl Ray

James Earl Ray (lair ing Alton, 10 Maret 1928 – tilar donya ing Nashville, 23 April 1998 kanthi umur70 taun) iku durjana Amérika Sarékat katurunan Irlandia, sing didakwa mrejaya Martin Luther King, Jr. ing tanggal 4 April 1968, 5 taun sawisé pidatoné sing misuwur I Have a Dream ing taun 1963.

James Earl Ray divonis ukuman 99 taun pakunjaran awit saka kedadéyan mau.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=James_Earl_Ray&oldid=862275"