1928

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Taun: 1922 1923 1924 1925 1927 1928 1929 1930 1931 1932 1933
Dasawarsa: 1910-an  1920-an  1930-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1928 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]


Lair[besut | besut sumber]


Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1928&oldid=868830"