28 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

28 Oktober punika dinten ingkang kaping 301 utawi 302 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Oktober - 28 Oktober - 29 Oktober