28 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

28 Oktober punika dinten ingkang kaping 301 utawi 302 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Oktober-28 Oktober-29 Oktober