28 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

28 Oktober punika dinten ingkang kaping 301 utawi 302 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Oktober-28 Oktober-29 Oktober