29 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Oktober punika, dinten ingkang kaping 302 utawi 303 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Oktober - 29 Oktober - 30 Oktober