29 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Oktober punika, dinten ingkang kaping 302 utawi 303 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

28 Oktober - 29 Oktober - 30 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=29_Oktober&oldid=804218"