30 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 Oktober punika, dinten ingkang kaping 303 utawi 304 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 Oktober - 30 Oktober - 31 Oktober