30 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 Oktober punika, dinten ingkang kaping 303 utawi 304 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

29 Oktober - 30 Oktober - 31 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=30_Oktober&oldid=804219"