31 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

31 Oktober punika, dinten ingkang kaping 304 utawi 305 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

30 Oktober - 31 Oktober - 1 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=31_Oktober&oldid=1052946"