31 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

31 Oktober punika dinten ingkang kaping 304 utawi 305 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 Oktober-31 Oktober-1 November