1 November

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 November punika, dinten ingkang kaping 305 utawi 306 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • World Vegan Day
  • Dinten mèngeti para suci ing agami Katulik.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

31 Oktober - 1 November - 2 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_November&oldid=1106134"