1 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 November punika dinten ingkang kaping 305 utawi 306 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • World Vegan Day
  • Dinten mèngeti para suci ing agami Katulik.

Uga delengen[besut | besut sumber]

31 Oktober - 1 November - 2 November