2 November

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

2 November punika, dinten ingkang kaping 306 utawi 307 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten mèngeti para arwah ing agami Katulik.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 2 November ing Wikimedia Commons.
1 November - 2 November - 3 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_November&oldid=804234"