2 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 2 November)

2 November punika dinten ingkang kaping 306 utawi 307 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten mèngeti para arwah ing agami Katulik.

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 November-2 November-3 November