2 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 November punika, dinten ingkang kaping 306 utawi 307 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten mèngeti para arwah ing agami Katulik.

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 November - 2 November - 3 November