Seri A

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Infobox football league Seri A (Basa Italia: Serie A) inggih punika divisi kawates ing liga bal-balan Italia. Seri A kapérang saking 20 tim ngantos mangsa 2004/2005 (sebelumnya 18). Tiga tim ingkang ngandap didegradasikan ing Seri B, lan dipun-gantos déning tiga tim teratas saking divisi mau.