Seri A

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Infobox football league

Seri A (Basa Italia: Serie A) inggih punika divisi kawates ing liga sepak bola Italia. Seri A kaperang saking 20 tim ngantos musim 2004/2005 (sebelumnya 18). Tiga tim ingkang ngandap didegradasikan ing Seri B, lan dipungantos déning tiga tim teratas saking divisi kasebut.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Seri_A&oldid=996379"