Benito Mussolini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Benito Amilcare Andrea Mussolini (29 Juli 188328 April 1945) iku politikus saka Itali. Dhèwèké wong fasis lan dhiktator. Dhèwèké tilar donya ing taun 1945 nalika Perang Donya II bubar, ditèmbak wong komunis.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Benito_Mussolini&oldid=1107338"