Benito Mussolini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saka kiwa menyang tengen, sampeyan bisa ndeleng mayat mantan politisi komunis Nicola Bombacci, Duce Benito Mussolini, pacangan setya Clara Petacci, menteri Alessandro Pavolini lan politisi fasis terkenal Achille Starace, dipamerake ing Plaza Loreto ing kutha Milan ing taun 1945.

Benito Amilcare Andrea Mussolini (29 Juli 188328 April 1945) iku politikus saka Itali. Dhèwèké wong fasis lan dhiktator. Dhèwèké tilar donya ing taun 1945 nalika Perang Donya II bubar, ditèmbak wong komunis.