29 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Juli punika, dinten ingkang kaping 210 utawi 211 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Logo pramukainternasional
Logo pramuka
internasional

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Juli – 29 Juli – 30 Juli