29 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Juli punika, dinten ingkang kaping 210 utawi 211 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Logo pramukainternasional
Logo pramuka
internasional

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 29 Juli ing Wikimedia Commons.
28 Juli29 Juli30 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=29_Juli&oldid=804105"