29 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

29 Juli punika dinten ingkang kaping 210 utawi 211 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Logo pramuka internasional
Logo pramuka
internasional

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Juli – 29 Juli – 30 Juli