30 Juli

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

30 Juli punika, dinten ingkang kaping 211 utawi 212 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Kedhaton Katarina
Kedhaton Katarina

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 30 Juli ing Wikimedia Commons.
29 Juli – 30 Juli – 31 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=30_Juli&oldid=954498"