30 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

30 Juli punika dinten ingkang kaping 211 utawi 212 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Kedhaton Katarina
  • 2012 -Pertempuran tansaya agreng ing Aleppo, Suriah, nalika Angkatan Bersenjata Suriah nglancaraken serangan ngrebat kendhali kitha.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    29 Juli – 30 Juli – 31 Juli