30 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

30 Juli punika dinten ingkang kaping 211 utawi 212 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Kedhaton Katarina
  • 2012 -Pertempuran tansaya agreng ing Aleppo, Suriah, nalika Angkatan Bersenjata Suriah nglancaraken serangan ngrebat kendhali kitha.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    29 Juli – 30 Juli – 31 Juli