30 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 Juli punika, dinten ingkang kaping 211 utawi 212 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Kedhaton Katarina

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 Juli – 30 Juli – 31 Juli