28 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

28 Juli punika, dinten ingkang kaping 209 utawi 210 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Juli – 28 Juli – 29 Juli