27 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

27 Juli punika dinten ingkang kaping 208 utawi 209 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 -Olimpiade Mangsa Panas taun 2012 kanthi resmi dipunbikak (foto) ing London, Inggris.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    26 Juli – 27 Juli – 28 Juli