27 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Juli punika, dinten ingkang kaping 208 utawi 209 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

26 Juli – 27 Juli – 28 Juli