27 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Juli punika dinten ingkang kaping 208 utawi 209 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 Juli – 27 Juli – 28 Juli