27 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

27 Juli punika dinten ingkang kaping 208 utawi 209 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 -Olimpiade Mangsa Panas taun 2012 kanthi resmi dipunbikak (foto) ing London, Inggris.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    26 Juli – 27 Juli – 28 Juli