26 Juli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

26 Juli punika, dinten ingkang kaping 207 utawi 208 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 26 Juli ing Wikimedia Commons.
25 Juli – 26 Juli – 27 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=26_Juli&oldid=1018059"