26 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

26 Juli punika dinten ingkang kaping 207 utawi 208 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 -Sabotenipun 58 jalmi tiwas lan 200.000 ngungsi amargi kakerasan ètnis antawis suku Bodo lan imigran Muslim ing Assam, India.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    25 Juli – 26 Juli – 27 Juli