26 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

26 Juli punika, dinten ingkang kaping 207 utawi 208 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

25 Juli – 26 Juli – 27 Juli