26 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

26 Juli punika, dinten ingkang kaping 207 utawi 208 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

25 Juli – 26 Juli – 27 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=26_Juli&oldid=1018059"