25 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 Juli punika, dinten ingkang kaping 206 utawi 207 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

24 Juli – 25 Juli – 26 Juli