25 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

25 Juli punika dinten ingkang kaping 206 utawi 207 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 -Lindhu mawi kakiyatan 6,4 SR ngguncang Pulo Simeulue, Acèh.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    24 Juli – 25 Juli – 26 Juli