Menyang kontèn

25 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

25 Juli punika dinten ingkang kaping 206 utawi 207 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 -Lindhu mawi kakiyatan 6,4 SR ngguncang Pulo Simeulue, Acèh.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    24 Juli – 25 Juli – 26 Juli