25 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 Juli punika dinten ingkang kaping 206 utawi 207 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Juli – 25 Juli – 26 Juli