24 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

24 Juli punika, dinten ingkang kaping 205 utawi 206 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

23 Juli – 24 Juli – 25 Juli