23 Juli

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

23 Juli punika, dinten ingkang kaping 204 utawi 205 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 23 Juli ing Wikimedia Commons.
22 Juli – 23 Juli – 24 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=23_Juli&oldid=1018626"