23 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

23 Juli punika dinten ingkang kaping 204 utawi 205 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Juli – 23 Juli – 24 Juli