23 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 Juli punika dinten ingkang kaping 204 utawi 205 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Juli – 23 Juli – 24 Juli