22 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

22 Juli punika dinten ingkang kaping 203 utawi 204 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1933 - Pamaburan solo ngubengi donya ingkang sepindhah dipunlampahaken déning Wiley Post (AS).

Wiyosan[besut | besut sumber]

Tilar donya[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Juli – 22 Juli – 23 Juli