22 Juli

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

22 Juli punika, dinten ingkang kaping 203 utawi 204 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1933 - Pamaburan solo ngubengi donya ingkang sepindhah dipunlampahaken déning Wiley Post (AS).

Wiyosan[besut | besut sumber]

Tilar donya[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 22 Juli ing Wikimedia Commons.
21 Juli22 Juli23 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=22_Juli&oldid=804098"