22 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

22 Juli punika dinten ingkang kaping 203 utawi 204 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1933-Pamaburan solo ngubengi donya ingkang sepindhah dipunlampahaken déning Wiley Post (AS).

Wiyosan[besut | besut sumber]

Tilar donya[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Juli – 22 Juli – 23 Juli